Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? 

Liefs uit Zierikzee is veel meer dan gewoon een conceptstore. Het is gewoon de allerleukste winkel van Zeeland. Een plekje bomvol hebbedingetjes. Met een ruim aanbod aan sieraden, kleding volgens de nieuwste trends en originele cadeauartikelen zorgen wij ervoor dat jij als klant altijd met een glimlach door de winkel loopt. Voor ons is er niets leukers dan onze klanten te kunnen verrassen met de liefste en leukste spulletjes. We genieten stiekem iedere dag weer van de enthousiaste reacties van onze klanten. Dit maakt dat wij met heel veel plezier onze klanten helpen bij het vinden van het perfecte cadeau of outfit. Naast onze gezellige winkel in één van de mooiste winkelstraten van Zierikzee, kun je ook online bij ons terecht. In onze webshop kun je vanuit je luie stoel op je gemak door ons assortiment heen struinen. Kom je er niet uit, dan kun je ons ook altijd even een berichtje sturen. We helpen je met liefde verder.

Perla 

Na de nodige studies besloot ik in 2002 het roer om te gooien en te kiezen voor een baan waar mijn hart sneller van zou gaan kloppen. Niet omdat ik ervoor had gestudeerd of omdat het zo goed aansloot bij mijn leven, maar omdat ik er iedere dag blij van zou worden. De detailhandel was voor mij geen onbekend terrein. Hier vond ik ten slotte ooit mijn eerste bijbaan. Met veel enthousiasme heb ik me sindsdien jarenlang ingezet in verschillende winkels. In 2020 ontdekte ik tot mijn grote verrassing een prachtige winkel in het hartje van Veere. Ik liep het statige pand binnen en was meteen verliefd op de gemoedelijke sfeer die ik achteraf heel goed heb aangevoeld. ‘Wat zou ik hier graag willen werken’, dacht ik toen. Geluksvogel dat ik ben, stond ik binnen afzienbare tijd achter de toonbank. Diezelfde mooie producten te verkopen. Nu, een paar jaar verder, kan ik nog steeds verliefd rondkijken in ons winkeltje als ik s ‘ochtends binnenkom. Het is eigenlijk gewoon een feestje om tussen al dit moois te mogen werken. De verbinding die ik vaak voel in het contact met klanten, geeft iedere dag een nieuwe dimensie. Het gaat bij mij dan ook om net dat beetje extra geven dan slechts iets verkopen. Ik hoop aan het einde van iedere werkdag dat ik daar in geslaagd ben.

 

Sascha

We besteden een groot deel al werkend en dus was ik op zoek naar de ideale baan. Toen ik die niet kon vinden, besloot ik er zelf één te creëren waarin alles wat ik leuk vind samenkomt.

De winkel en webshop zijn iedere dag weer een klein feestje.
Naast de winkel geniet ik enorm van Zeeland. Na zeven jaar kan ik me niet meer voorstellen dat ik hier niet zou wonen.
Het strand, de zee en de bruisende vakantiesfeer zijn echt onmisbaar.
In mijn vrije tijd sta ik graag op de sup of wandel ik over het strand of in de duinen.
Met de koude dagen die we nu voorlopig nog wel even houden, duiken we graag een strandtentje in om een heerlijk latte te drinken en over de onstuimige golven heen te kijken.
Wat vind jij het leukste om te doen in Zeeland?